Sidan laddas...Samarbetspartners & Kunder

Vi har samarbetsavtal med flera försäkringsbolag.
Önskar du komma till någon av våra Specialister inom Ortopedi, Allmänmedicin eller Hud så kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka ditt första besök hos oss.

Du är även välkommen till oss för provtagning om du har du köpt ett provtagningspaket hos någon av våra samarbetspartners.
Valideringsstudie Halsfluss

Nu är vi i förkylningstider så om du eller någon du känner drabbas och misstänker halsfluss så kan du nu genom oss delta i Dynamic Codes studie.

Dynamic Code håller på att utveckla ett självtest för halsfluss som ska kunna tas enkelt och smidigt själv och testsvaret, efter laboratorieanalys, kommer kunna fås direkt i mobilen tillsammans med medicinsk behandling av läkare utan att du behöver besöka den traditionella vården.

Dynamic Code jobbar nu på att validera detta halsflusstest och utför därför en studie för att säkerställer att dels instruktionerna är tillräckligt tydliga, så att användaren kan utföra självprovtagningen på ett bra sätt, och dels att deras egen analysmetod är tillräckligt exakt.

Hos oss på Encia kan du vända dig om du misstänker halsfluss och vill delta i studien.

Vilka kan delta?
– vuxna och barn över 5 år som upplever samtliga av följande symptom och som vill delta i studien.

-Feber
-Ont i halsen
-Ingen hosta

Deltagande i studien innebär att du vid ett tillfälle besöker någon av Encias mottagningar.
Boka in en tid via länken längre ned på sidan.

Som tack för ditt deltagande så får du 2st biobiljetter!

Om Studien:
För att vara med i studien måste du fylla i och skriva under en medgivande-blankett. Detta kan med fördel göras i förväg om ett barn ska delta i studien då båda vårdnadshavarna måste ge sitt medgivande. Att delta i studien är helt frivilligt och du får signera en medgivandeblankett när du kommer till kliniken om du inte redan gjort det i förväg. Därefter får du tid att läsa instruktionerna för halsprovtagningen och för att sedan ta provet på dig själv eller ditt barn. Därefter tar även personalen två halsprover på dig, eller ditt barn. Dessa prover ska användas som referensprov där det ena analyseras på samma sätt som det prov du tog själv och det andra skickas för odling. Efter provtagningen får du svara på en kort enkät kring din upplevelse av provtagningen.

Du kommer även, vid behov, få diagnos för halsfluss och medicinsk vård. Syftet med vårt halsflusstest är att du i framtiden skall få svar och behandling inom ett dygn.

Om du vill ha mer information kring studien är du välkommen att kontakta oss på Dynamic Code på antingen telefon 013-4655324 eller mail: malin.farneback@dynamiccode.se.

Ansvarig för studien är Malin Farnebäck på Dynamic Code AB. Studien är godkänd av Regionala etikprövningsnämnden i Linköping.


Boka tid för att delta i studien!Läs mer om studien_samt samtyckesblanketter
ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.