Sidan laddas...OM ENCIA HÄLSOMOTTAGNINGAR

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna.

Vi samarbetar med både små och stora försäkringsbolag i hela landet, och erbjuder dig med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö.

Hos oss möter du engagerad personal som gör sitt yttersta för att du ska få bästa möjliga vård. Våra styrkor är snabbhet, flexibilitet och tillgänglighet kombinerat med yrkesskicklighet och lång erfarenhet.

Vår målsättning är att skapa en vårdkedja där det är lätt att få tid för besök/behandling, där remiss- och provhantering går snabbt och utan onödiga väntetider samt att du som patient är i fokus. Med andra ord en effektiv vårdkedja som håller en hög kvalitet.


VÅR ORGANISATION

Encia har nio mottagningar spridda över landet. På alla våra kliniker finns läkare och sköterskor samt blodprovstagare. All administration är dock centraliserad till vårt huvudkontor i Uppsala.

Sjukvårdsplaneringen
Klinikerna har en gemensam sjukvårdsplanering som hanterar alla telefonsamtal, administration och remisshantering. Detta möjliggör en hög tillgänglighet och snabb hantering av alla ärenden.


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.