Sidan laddas...LEDIGA TJÄNSTER


Vi på Encia vet att Du som hälso- och sjukvårdspersonal besitter de bästa idéerna och kunskaperna kring hur vården bäst ska utföras. Vår företagskultur uppmuntrar till ett tänk där vi kombinerar högsta kvalitet med innovativa lösningar. Vi är alltid på jakt efter duktig hälso- och sjukvårdspersonal och det vi särskilt värdesätter hos Dig är:

  • Din kompetens. Vi växer och med tillväxten ökar möjligheterna till karriär inom företaget. Ta chansen att bidra med din kunskap och följ med på vår resa.
  • Ditt engagemang. Hos oss är vårdkedjan enkel och tydlig. Vi erbjuder snabb och lättillgänglig vård. Ditt driv och vår målsättning att ge patienten och kunden den bästa upplevelsen betyder allt för oss.
  • Din sociala förmåga. Vill du ha en dynamisk och positiv arbetsplats har du hittat rätt!


Är du nyfiken på vår verksamhet eller vill skicka in en spontanansökan?

Mejla då gärna några rader om dig själv och bifoga CV till vår personalchef och leg sjuksköterska:
Sofia McGuinness
sofia.mcguinness@encia.se
072-512 75 85


Sjuksköterska, timanställning

Vi växer och behöver nu förstärkning till våra mottagningar i Visby, Kalmar, Örebro, Uppsala och Sundsvall!

Vi söker en sjuksköterska som är nyfiken på att arbeta i ett innovativt vårdföretag.
Encia Hälsomottagningar startades av operationssjuksköterskan Cecilia Wänéus år 2010 med en dröm och vision att skapa en okomplicerad och lättillgänglig vårdkedja. Det som började som en vision har idag vuxit sig till att bli nio aktiva kliniker i Sverige och vi har bara börjat. Vill du följa med på vår resa?
Som medarbetare hos Encia Hälsomottagningar blir du en del av ett modernt familjeföretag som representerar en innovativ vårdkultur med korta beslutsvägar. För dig som vill hoppa på tåget finns goda möjligheter till professionell och karriärmässig utveckling.
Vi söker efter en sjuksköterska som efterfrågar ett flexibelt arbetsliv
Har du möjlighet att hoppa in på timmar? Kanske är du konsult? Vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad sjuksköterska, att du delar vår värdegrund och har vår efterfrågade kompetens är helt enkelt viktigare än ett långt CV. Hos oss får du växa och utvecklas i din roll.
Vad innebär det att arbeta på Encia?
Som timanställd sjuksköterska hos oss kommer du att bli en del av vår kliniska verksamhet och möta patienter på vår hälsomottagning.
Du kommer att göra skillnad genom:
– att du bidrar till att varje möte präglas av hög kvalitet och god service.
Praktiskt kan det innebära att ansvara för självständiga patientbesök på plats på vår mottagning eller digitalt per distans, att utföra provtagning, att administrera viss läkemedelsbehandling såsom intramuskulära injektioner samt att ge viss rådgivning. Det kan också innebära att förbereda inför och medverka vid en läkarmottagning och i det stora hela se till att våra patienter blir väl omhändertagna.
Med andra ord
-Är du en driven och engagerad sjuksköterska som värdesätter goda relationer?
– Är du intresserad av att arbeta i en nytänkande del av vården med korta beslutsvägar och i en okomplicerad vårdkedja?
– Är du nyfiken på att bli en del av den “nya digitala vården”?
Då vill vi gärna knyta kontakt med dig!
Skicka ett personligt brev + CV märkt med aktuell ort, till vår personalchef och leg.sjuksköterska:
sofia.mcguinness@encia.se 
Vi ser fram emot att höra av dig! Vi intervjuar löpande och har behov omgående, så välkommen med din ansökan redan idag.


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.