Sidan laddas...LEDIGA TJÄNSTER


Inom Encia vet vi att hälso- och sjukvårdspersonal har fantastiska idéer kring hur vi bäst utför hälso- och sjukvård. Vår företagskultur uppmuntrar till ett tänk där vi kombinerar högsta kvalitet med innovativa lösningar och vi värdesätter:

 • Din kompetens. Vi växer och med tillväxten ökar möjligheterna till karriär inom företaget. Ta chansen att bidra med din kunskap och följ med på vår resa.
 • Ditt engagemang. Hos oss är vårdkedjan enkel och tydlig. Vi erbjuder snabb och lättillgänglig vård. Ditt driv och vår målsättning att ge patienten och kunden den bästa upplevelsen är viktig för oss.
 • Din sociala förmåga. Medan vi arbetar vill vi även ha trevligt. Stöttande och peppande kollegor gör jobbet roligare att gå till och här vill vi att du bidrar med att vara en schysst kollega.


Vill du bli en del av oss och växa tillsammans med oss. Sök då någon av våra tjänster nedan.

Ansökan sker genom att du skickar ditt CV och brev till vår Personalchef
Sofia McGuinness
sofia.mcguinness@encia.se
072-512 75 85


Sjuksköterska sökes till Huvudkontoret i Uppsala

Vi söker efter en sjuksköterska som vill arbeta inom en entreprenörsinriktad del av hälso- och sjukvården. Som även gärna har erfarenhet av operationsplanering och/eller kirurgisk verksamhet.

Din möjlighet

Som medarbetare hos Encia Hälsomottagningar blir du en del av ett familjeföretag som representerar en innovativ vårdkultur och goda möjligheter till professionell och karriärmässig utveckling. Här får du vara med och bidra till att skapa en okomplicerad och högkvalitativ vårdkedja med patienten och våra kunder i fokus. Du kommer att bli en del av vår huvudadministration och utföra specifika administrativa uppgifter och leder dagligt arbete vid vår sjukvårdsplanering. Du kommer även att få ta del av vår kliniska verksamhet och möta patienter på vår hälsomottagning.

I din roll kommer du att göra skillnad för Encias patienter och kunder genom att:

 • Du ansvarar för att skapa en god struktur och ett bra flöde i vår dagliga drift och ärendehantering på vår sjukvårdsplanering. Praktiskt innebär detta att samordna, prioritera och åtgärda inkommande ärenden från försäkringsbolag och patienter. Du är ett stöd till övrig personal på sjukvårdsplaneringen och kan säkerställa att varje ärende hanteras rätt utifrån medicinsk vårdnivå. Du skapar struktur i vår schemaläggning och matchar vårt utbud med efterfrågan.
 • Du bidrar till att varje möte med våra patienter och kunder präglas av hög kvalitet och god service. Praktiskt kan det innebära att ansvara för självständiga patientbesök på plats på vår mottagning eller digitalt per distans, att utföra provtagning, att administrera viss läkemedelsbehandling såsom intramuskulära injektioner samt att ge rådgivning. Det kan också innebära att medverka vid en läkarmottagning och i det stora hela se till att våra patienter blir väl omhändertagna.

Den ideala kandidaten

Vi tror att du är en leg. Sjuksköterska och vill applicera dina kunskaper hos oss. Vi tror att du har erfarenhet av eller är nyfiken på att arbeta i en entreprenörsinriktad del av hälso- och sjukvården. Vi tror också att du besitter goda ledarskapsegenskaper. För oss på Encia innebär det att du har ett öga för detaljer och även har förmåga att kunna zooma ut och anpassa och styra arbetet utifrån situation och verksamhetens behov. Vi tror att du tycker om att arbeta resultatinriktat och att motivera dina kollegor på vägen mot målet. Du känner dig trygg i mötet med patienten.

För övrigt, har du en:

 • nyfikenhet och intresse för det digitala området
 • lätt för att skapa struktur i ditt arbete
 • fallenhet för att ge god service
 • förståelse för entreprenörskap
 • god förmåga till att vara flexibel

Det är meriterande om du har:

 • erfarenhet av operationsplanering och/eller kirurgisk verksamhet
 • erfarenhet av schemaläggning
 • minst fem år av kliniskt arbete som sjuksköterska

Tjänstgöringsgrad 100 %

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatum. Sista ansökningsdag 2018-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Klinikansvarig sjuksköterska sökes till Kalmar

Vi söker en sjuksköterska som älskar patientmöten och är nyfiken på att arbeta i en innovativ vårdmiljö!

Din möjlighet

Som medarbetare hos Encia Hälsomottagningar blir du en del av ett familjeföretag som representerar en innovativ vårdkultur och goda möjligheter till professionell och karriärmässig utveckling. Här får du vara med och bidra till att skapa en okomplicerad och högkvalitativ vårdkedja med patienten och våra kunder i fokus.
Som klinikansvarig sjuksköterska innebär det att du ansvarar för att samordna och utföra kliniskt och administrativt arbete på mottagningen, i samarbete med vår sjukvårdsplanering i Uppsala och våra timanställda undersköterskor och läkarkonsulter i Kalmar. Vår mottagning i Kalmar ligger i vackra lokaler centralt vid Stortorget.

I din roll kommer du att göra skillnad för Encias patienter och kunder genom att:

– Du har en nyckelroll i mottagningens dagliga drift och planering vilket innebär allt från att hålla koll på dagens patientbokningar, att utföra självständiga sjuksköterskebesök och se till att mottagningen håller en hög och trivsam standard.

– Du tar emot patienter och ser till att de blir väl omhändertagna och får all information som kan behövas avseende vidare hantering av röntgen, återbesök m.m.

Arbetsuppgifter

Vår provtagningsverksamhet pågår varje förmiddag måndag till torsdag. Förutom provtagning ingår det att ge viss läkemedelsbehandling, t ex intramuskulära injektioner, samt rådgivning till våra patienter. Det är ett roligt, självständigt och utvecklande arbete som ställer krav på att du kan applicera dina kunskaper som sjuksköterska i olika situationer. Som stöd och råd till Dig har du alla dina kollegor på våra övriga Encia hälsomottagningar.

Vi har även ortopedi- och allmänläkarmottagning vid två tillfällen i veckan för patienter med sjukvårdsförsäkring. Under läkarmottagningen är det du och en läkare på plats. Här är det du som kommer först, öppnar och förbereder för mottagningen. Du ser sedan till att all administrativ information kommer till vår sjukvårdsplanering, ställer i ordning och stänger mottagningen.

Då du är själv på plats vid provtagningen tror vi att du är en sjuksköterska som är väldigt trygg i din roll som sjuksköterska, att du har en hög ansvarskänsla och förmåga att anamma både ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Men att du alltid sätter patientens bästa i första hand.

Vi ser att du har:

– Några års erfarenhet som sjuksköterska
– Digital vana
– Lång erfarenhet av provtagning
– Erfarenhet från mottagningsarbete

Tjänsten är på deltid, 40-50% tjänstgöringsgrad.

Provanställning 6 månader med möjlighet till förlängning. Vid fast anställning tecknas sjukvårdsförsäkring av arbetsgivaren.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2018-11-14

Välkommen med din ansökan!ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.