Sidan laddas...ENCIA SUNDSVALL HÄLSOMOTTAGNINGAR

Vår mottagningslokal:

Encia Hälsomottagning ligger i hjärtat av Sundvall i en vacker byggnad centralt beläget. Kortare gångavstånd till buss- och tågstationen. Runt omkring kliniken finns det gott om parkering. I nära anslutning till kliniken finns restaurangen 7 Kryddor och Dance World Sundsvall.

Kort om Sundsvall:

I en havsvik mellan det norra och det södra Stadsberget, stenstan i Sundsvall. På midsommardagen 1888 brann staden ner till grunden, men goda försäkringsvillkor och rika träpatroner gjorde att över 600 nya hus kunde byggas upp på endast sex år.

I dag har Sundsvall nästan 100 000 invånare. Här finns också Sveriges tredje största externa köpcentrum i Birsta. I hamnen ligger Sveriges första internationella kasino, intill den nybyggda drygt två kilometer långa bron över Sundsvallsfjärden, det största broprojektet i Europa på 2000-talet.

SPECIALITETER SUNDSVALL


ORTOPEDI


DERMATOLOGI


PROVSTAGNING


BESÖKSADRESS


Centralgatan 14
852 32 Sundsvall

Ingången till kliniken ligger bredvid restaurang 7 Kryddor.


KONTAKT


08-124 414 60

post@encia.se


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.