Sidan laddas...ENCIA NORRKÖPING HÄLSOMOTTAGNINGAR

Vår mottagningslokal:

Encia ligger på promenadavstånd från Resecentrum. Det går buss och spårvagn upp till mottagningen som ligger på Norrköpings huvudgata, Drottninggatan 32 i närheten av st: Olai kyrka och dess park.

Mottagningen finner ligger på 3:e våningen. Hiss finns tillgänglig. Porten är öppen dagtid till kl 19.00 efter 19.00 så finns porttelefon. Det finns parkeringsplatser på gatorna runtomkring och ca två kvarter bort ett stort parkeringshus som heter Ankaret.

Kort om Norrköping:

Norrköping är tionde största tätort med 140 338 boende i kommunen. Norrköping kallas för Peking eller Norrpan och genom staden rinner Motala Ström. 1384 fick Norrköping stadsrättigheter men det var först på 1600-talet staden började växa då Louis Dee Geer kom till staden och startade vapenfabrik, klädfabrik och pappersfabrik. Textilindustrin fortsatte och växa i Norrköping och blev väldigt stor på 1800-talet fram till 1960.

SPECIALITETER NORRKÖPING


ALLMÄNMEDICIN


ORTOPEDI


PROVSTAGNING


BESÖKSADRESS


Drottninggatan 32
602 24 Norrköping

Ingången till kliniken ligger mittemot Sankt Olai kyrka.


KONTAKT


08-124 414 60

post@encia.se


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.