Sidan laddas...HÄR FINNS VI

 

Encia Hälsomottagningar består av nio kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås, Örebro, Sundsvall, Norrköping, Kalmar, Karlstad och Visby.

Samtliga mottagningar ligger i centrala lägen med närhet till resecentrum och parkeringsmöjligheter. Lokalerna är inte handikappanpassade men alla våra mottagningar förutom Gävle har hiss i byggnaden som leder till våra mottagningslokaler.

Klinikerna har en gemensam sjukvårdsplanering som hanterar alla telefonsamtal, administration och remisshantering. Detta möjliggör en hög tillgänglighet och snabb hantering av alla ärenden.ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.