För dig med försäkring

SNABB OCH SÄKER VÅRD

En effektiv vårdkedja som håller hög kvalitet

Du kommer att få träffa våra engagerade specialistläkare och sköterskor som gör sitt yttersta för att du ska få bästa möjliga vård och behandling.
Encia är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö.
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som privat betalande patient. Läs mer…

BOKA TID

Allmänspecialist

Oavsett besvär är du välkommen till våra mottagningar där våra Allmänspecialister ser hela personen och att ser till helheten. Våra läkare är erfarna inom allt från förkylningar som inte ger med sig, stress, utbrändhet, allmän sjukdomskänsla och allt däremellan.

Ortopedspecialist

Hos oss på Encia får du träffa erfarna Ortopedspecialister där många av dem är specialister på Idrottsskador. Sedan feb 2019 opererar vi även i egen regi vilket gör att vi kan ta hand om dig från första besök tills dess att du får den behandling du behöver för att komma tillbaka till ett aktivt liv igen. Om du lider av Artros i leden men ännu inte är aktuell för operation så erbjuder vi även ACP-behandling på vår mottagning i Uppsala. Läs mer om ACP behandling...

Hudspecialist

Välkommen till våra hudspecialister som hjälper och behandlar dig som har en hudsjukdom. Det kan vara allt från en leverfläck som ändrat utseende, kliande eksem, nya utslag eller annan hudsjukdom tex psoriasis. Vi kan på våra mottagningar i Uppsala samt Örebro utreda, diagnostisera, behandla och om det behövs även göra enklare ingrepp för att ta bort hudförändringar.

Operation

Vi erbjuder operation om du har besvär från dina fötter, knän eller axlar. Operationen kan ske både i lokalbedövning och narkos. De flesta ingrepp sker i dagkirurgi dvs att du går hem samma dag men möjlighet finns att övernatta vid större kirurgi. Läs mer operation hos Encia...

Boka gärna tid hos oss