Sidan laddas...

Encia DI Gasell-vinnare 2017

Di_Gasell_Encia_Logo.jpg

Encia AB tilldelas för andra året i rad priset DI Gasell. DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag.

Det trodde vi inte, men å andra sidan var omsättningen i september all time high så vi växer, det gör vi. Ett stort tack till våra samarbetspartners för förtroendet och till våra läkare och fantastiska sköterskor runt om i landet! – Helen Curry, vd Encia AB

 

Gasellkriterierna för att tilldelas DI gasell:

För att utses till Gasell måste företaget uppfylla alla dessa kriterier. Men utöver dessa kriterier gör vi en helhetsbedömning av bolaget och väger in ytterligare parametrar som visar på sund verksamhet. I Gasellundersökningen utgår vi alltid från företagets fyra senaste årsredovisningar.
En Gasell har:

  • En omsättning som överstiger 10 Mkr
  • Minst tio anställda
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • Sunda finanser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.