Sidan laddas...

Vakna Uppsala 12 oktober 2017

Encia_Vakna_Uppsala_Panel-1200x675.jpg

Torsdagen den 12 oktober besökte Encia tillsammans med Werlabs Vakna Uppsala på UKK. I morgonsoffan på scen inför 200 gäster fick grundaren Cecilia Wänéus och Marie-Louise, medarbetare med ansvar för blodprovstagningen tillsammans med Linnea Haggård, chefsläkare på Werlabs berätta om företagens gemensamma samarbete, respektive resor från uppstart till idag och framtidsplaner som väntar både i branschen och för de respektive företagen.

Vi tackar Vakna Uppsala och alla deltagare för trevliga diskussioner och visat intresse för vår verksamhet. En film från morgonen med hela presentationen finnas att se här. Lösenord för att se filmen är encia

Om Vakna Uppsala:
Vakna Uppsala är Uppsalas största frukostnätverk för näringslivet och är en naturlig mötesplats för företagare och beslutsfattare där alla är välkomna. Vakna Uppsala kan liknas vid en morgonsoffa på TV, fast live på scenen. Här träffar företagare och beslutsfattare nya och gamla kontakter, får nyheter från Uppsalas Näringsliv, Sport- och kulturliv. Vi kan erbjuda Uppsala denna mötesplats tack vare de partners som delar vår vision och mål att göra Uppsala bättre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.