Sidan laddas...

Encia ingår samarbete med Global Hospitals

156888012-e1505140169272-1200x639.jpg

Encia Hälsomottagningar har tecknat ett avtal med Global Hospitals. Encia ska utföra hälsoundersökningar (Large) och hälsotester (Small) för Global Hospitals kunder.

Det är ett väldigt spännande och givande samarbete vi nu ska göra tillsammans med Global Hospitals som kommer utveckla båda verksamheterna på ett positivt sätt, säger Marie-Louise Brundin

Om Global Hospitals:
Global Hospital erbjuder tjänster för att förebygga och tidigt upptäcka begynnande hälsoproblem.Genom hälsoundersökningar kartläggs personers fysiska hälsotillstånd samt eventuella ärftliga sjukdomar. Från resultatet kan kunden erbjudas hälsocoacher, skräddarsydda livsstilsprogram etc. Om hälsotillståndet kräver ytterligare undersökningar eller behandlingar bokas tid hos en vårdgivare. Mer information om Global Hospitals finns att läsa här.

ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.