Sidan laddas...

Encia VD gästade Almegas seminarium under Almedalsveckan

IMG_2061.JPG-1200x732.jpeg

Under Almedalsveckan deltog Encias VD Helen Curry som talare på ett seminarium med rubriken Bemanningsföretagen – Rätt rekrytering – vem kan hjälpa offentlig sektor?

Kommuner och landsting kämpar med att attrahera och behålla motiverade och kompetenta medarbetare. Samtidigt finns det experter på kompetensförsörjning som sällan anlitas av offentlig sektor. Hur kan arbetet med kompetensförsörjning utvecklas och varför är inte experterna med i arbetet diskuterades med flera andra erfarna och yrkeskunniga gäster.

Vi deltog som ett levande exempel på hur väl det kan fungera med hyrläkare i verksamheten, säger Helen Curry.

Stort tack till Almega för inbjudan och upplevelsen att få vara på plats och framföra våra tankar och visioner kring branschens framtida utveckling.

ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.