Sidan laddas...

Encia Hälsomottagningar öppnar blodprovsmottagning i Visby!

Encia_Blodprovstagning_Visby.jpg

Den 4 juli, mitt under Almedalsveckan, öppnade vi på Encia Hälsomottagningar en ny blodprovsmottagning med adress Cypressgatan 1 B. Vi samarbetar med Werlabs för blodprovstagningar och vi har öppet måndag-torsdag 08.30-11.00. Du kan enkelt gå in och boka tid via vårt tidsbokningssystem.

Mer om Encias blodprovsmottagning kan ni läsa här.

 

 

ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.