Sidan laddas...

Bona Postulata 2017

bonapostulata.jpg

I februari 2017 tilldelades Encia AB Bona Postulata-priset tillsammans med nio andra företag i Uppsala län. 

Om Bona Postulata-priset:

Bona Postulata är latin och betyder goda förutsättningar. Bona Postulatapriset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra företag med säte i Uppsala län med stark tillväxtpotential. Det kan vara både mindre och större företaget. Det är tillväxtpotentialen som avgör. Bakom priset står 17 stycken välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar utvecklas och får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.

Bona Postulatapriset skiljer sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom. Bland de företag som nominerades till Bona Postulatapriset 2016 utsåg en jury 10 stycken vinnare som belönades med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling. Utbildningen inleddes med ett företagarseminarium på Eklundshof, och följdes sedan upp under resten av året med ett antal träffar som stärker deltagarnas företagarkompetens ytterligare. Vår uppgift är att uppmuntra företag med säte i Uppsala län som har förutsättningar att bli framgångsrika. Eftersom vi började först 1999 har vi naturligtvis missat en rad namn som är stora idag. Däremot har vi bra koll på dem som kan bli det i morgon.

Bakom priset står: Advokatfirman Lindahl, Bolander & Co, BRANN, Eklundshof, Företagarna Uppsala, Handelskammaren i Uppsala län, Kinnarps, Matador kommunikation, Mediehuset UNT, MIAB Förvaltning, Nordea, PwC, Relation, Salgado, SLU Holding, Uppsala kommun och Wasabi Web.

Alla tidigare års vinnare kan ses här

ENCIA_logotyp_footer

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också blodprovstagning till patienter vars hälso- eller vårdföretag är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter.

Di_Gasell_Encia_16_17

Copyright 2018 Encia AB. All rights reserved.