parallax background

Vi letar alltid efter ny personal

En karriär i utveckling

Vi på Encia vet att du som hälso- och sjukvårdspersonal besitter de bästa idéerna och kunskaperna kring hur vården bäst ska utföras. Vår företagskultur uppmuntrar till ett tänk där vi kombinerar högsta kvalitet med innovativa lösningar. Vi är alltid på jakt efter duktig hälso- och sjukvårdspersonal och det vi särskilt värdesätter hos dig är:

Din kompetens
Vi växer och med tillväxten ökar möjligheterna inom företaget. Ta chansen att bidra med din kunskap och följ med på vår resa.

Ditt engagemang
Hos oss är vårdkedjan enkel och tydlig. Vi erbjuder snabb och lättillgänglig vård. Ditt driv och vår målsättning att ge patienten och kunden den bästa upplevelsen betyder allt för oss.

Din sociala förmåga
Vill du ha en dynamisk och positiv arbetsplats har du hittat rätt!
Som medarbetare hos Encia Hälsomottagningar blir du en del av ett modernt familjeföretag som representerar en innovativ vårdkultur med korta beslutsvägar. För dig som vill hoppa på tåget finns goda möjligheter till professionell och karriärmässig utveckling.

Encia Hälsomottagningar startades av operationssjuksköterskan Cecilia Wänéus år 2010 med en dröm och vision att skapa en okomplicerad och lättillgänglig vårdkedja. Det som började som en vision har idag vuxit sig till att bli nio aktiva kliniker i Sverige och vi har bara börjat.

AKTUELLA LEDIGA TJÄNSTER:

mars 4, 2019

KARRIÄR – Sjuksköterska till ny mottagning

Vi expanderar och planerar att inom kort att starta upp en av våra populära hälsomottagningar […]